Technische Universiteit Delft

De afdeling Industrieel Ontwerpen koos voor PLECTERE.

De afdeling IO op de TU Delft bestond uit kleinere kantoorruimtes afgescheiden van elkaar door een extreem brede gang. Midden in de gang bevindt zich een hele rij met grote ronde kolommen. Door de kantoren te verwijderen aan een van de zijde van de gang kon daar een open ruimte gecreëerd worden. Een ruimte voor overleg, samenwerking en voor flexwerkplekken.

 

De open ruimte is visueel gescheiden van de gang met 3 grote dividers van PLECTERE, opgehangen tussen de kolommen. Deze semi transparante geluidsabsorberende textiele wand brengt privacy en rust in de nieuwe open ruimte. Tevens brengt het een visuele scheiding aan tussen de nieuwe gang en de werkplekken.

CONTACT    PLECTERE is designed by Studio Petra Vonk

Post adres:

Adm. de Ruyterweg 103 1st floor

1056 EV  Amsterdam

Workspace:

Blokmakerstraat 22

1013DH Amsterdam

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Instagram