top of page

Plectere's eerste project in Australië!

Een nieuw huis voor Pinsent Masons in Perth.
 

Pinsent Masons is een global professional advocatenkantoor. Dit innovatieve bedrijf met kantoren in Sydney en Melbourne wilde hun expertise vestigen op een nieuwe locatie in Perth. De opdracht voor deze nieuwe locatie was het creëren van een hoogwaardige werkomgeving die een positieve bijdrage zou leveren aan de ‘wellbeing’ van zowel hun team als klanten.

Plectere acoustic textiles Pinsent Mason

De interieurontwerpers van Design Theory ontwikkelden een origineel concept dat zich richtte op ‘celebrating people and celebrating lifestyle’. Dit resulteerde in multifunctionele ruimtes voor geconcentreerd werken, samenwerking en ontmoeting. 


De ruimtes voor ontspanning, privacy en gezelligheid vullen elkaar hierin gemoedelijk aan. De indeling van de ruimtes met o.a. textiel en smaakvol kleurgebruik zorgen voor een gevoel van geborgenheid, een beleving als van thuiskomen. Alle ruimtes zijn met een fijn oog voor detail ontworpen en onderling verbonden met elkaar. Het materialenpalet is divers door middel van hangende akoestische textiel panelen van Plectere, karaktervolle textuur tapijten die bijdragen aan de residentiële aard van het interieur.


Design Theory heeft een interieurontwerp afgeleverd dat qua stijl en comfort, voelt als esthetisch thuis in de stad Perth.

bottom of page