Hoofdkantoor KPMG international

Hospitality toepassing PLECTERE in restaurant van de Vermaat groep bij KPMG.

In het kantoor van KPMG in Amstelveen, een ontwerp van Marcel van der Schalk, runt de Vermaat groep het bedrijfsrestaurant. Dit restaurant was aan een serieuze opknapbeurt toe. Door zijn grootte was enig afscheiding in de ruimte zeer wenselijk.

 

Het gebruik van harde materialen voor de plafonds was niet echt bevorderlijk voor de geluidsbeleving aldaar. Het restaurant is opgedeeld in een middengedeelte waar de uitgifte plaats vindt en een lagergelegen gedeelte waar de meeste zitplaatsen zich bevinden. De balustrade tussen deze twee gedeelten leende zich uitstekend voor de plaatsing van een visuele afscheiding.

 

De ruimte wordt nu opgedeeld door de semi transparante PLECTERE dividers, die tevens verzacht het geluid aan beidde zijden verzachten. Op deze manier zijn er intieme zitplekken gerealiseerd die meer privacy en rust bieden.

CONTACT    PLECTERE is designed by Studio Petra Vonk

Post adres:

Adm. de Ruyterweg 103 1st floor

1056 EV  Amsterdam

Workspace:

Blokmakerstraat 22

1013DH Amsterdam

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Instagram