PLECTERE green acoustic textile table 1

PLECTERE color

PLECTERE Color Series

Als ontwerpers van textiel voor akoestiek verbetering zijn wij al jaren gefascineerd door de goede geluidsabsorberende werking van plantenwanden. Door de groene kleur straalt de wand naast haar akoestische werking ook veel rust uit. Toen een van onze producenten vroeg een product te bedenken waarvoor wij hun magazijn-restanten konden gebruiken was het idee voor een onderhoudsarme vertaling van een levende wand snel geboren.

De breedte van een rol vilt is ongeveer 150 tot 180 cm. Als er een paneel van 100 cm breed moet worden bekleed blijft er dus 50-80 cm restmateriaal over. Dit restant vilt wordt vervolgens gesneden in stroken zodat het geschikt is om PLECTERE te vlechten. De multi mix van alle verschillende kleuren en de stroken met afwijkende lengtes levert een verrassend mooi resultaat op. Elke PLECTERE green serie zal dus een unieke kleur mix hebben.

 

De serie is volledig gevlochten van leftovers van een van onze producenten. Een prachtige manier om de restanten van dit prachtige 100% wollen vilt te verwerken tot een gloednieuw product. De productie methode is ZERO WASTE! We hebben ons ontwerp aangepast om tijdens de verwerking van dit vilt geen nieuwe leftovers te creëren.

 

Neem contact met ons voor meer informatie.

 

SPECIFICATIES / AFMETINGEN ​          

Kleur mogelijkheden

 

Er zijn 2 mogelijkheden met kleur in de PLECTERE structuur:

DUO TONE:

Gebruikmakende van 2 kleuren wordt een patroon design op een evenwichtige manier verdeeld over de oppervlakte van de divider.

MULTI MIX:

Gebruikmakend van 5 tot wel 10 kleuren kunnen we een random all-over kleur mix realiseren over de oppervlakte van de divider.

Interesse - sample - vragen?

focus@plectere.nl / 0622 777 334

100% NATURAL MATERIAL

PLECTERE is gemaakt van wol vilt.

IMPROVES WELLBEING

PLECTERE verbetert balans tussen privacy en communicatie.

ACOUSTIC PERFORMANCE

PLECTERE heeft excellente akoestische eigenschappen.

FLEXIBLE FUNCTION

PLECTERE is flexibel vorm te geven.

PRIVATE TRANSPARENCY

PLECTERE is uniek door zijn transparantie.

CUSTOM COLOURS

PLECTEER is leverbaar in vele custom kleuren.

INTERESSE / SAMPLE / VRAGEN?

PLECTERE PRODUCTEN

plectere_straight.png

ALINE

De PLECTERE aline is een hangende divider. Het creëert een visuele scheiding in ruimtes met behoud van transparantie. Het verbeterd de privacy en door de akoestische werking brengt het een aangename rust.

plectere_frame.png

FRAME

De PLECTERE frame is een stand-alone divider in een essenhouten frame. Door zijn lichte gewicht is de frame makkelijk te verplaatsen. Multi-inzetbaar voor meer privacy en stilte in kantoren.

plectere_curve.png

CURVE

De PLECTERE curve is een organisch gevormde divider. Het hangt vrij in de ruimte en kan worden toegepast in een meanderende vorm zodat een semi-transparante concentratie werkplek met een speelse vormen is af te bakenen.

'Door zijn uitstekende akoestische eigenschappen

verbeterd PLECTERE de beleving van kantoorruimtes en introduceert textuur en warmte.'

CONTACT   
PLECTERE is designed by Studio Petra Vonk

Studio adres:

Blokmakerstraat 22

1013DH Amsterdam

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Instagram